Ο Αγγελίδης μέσω …Γρηγοριάδη Ψέγει Χρυσάφη και Φωτιάδη για το νερό!

Μπορεί να μην υπάρχει κανένας από τους σημερινούς δημοτικούς συμβούλους που να συμφωνεί μαζί του, αλλά βρέθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Γρηγοριάδης Χρήστος να επαναφέρει το ζήτημα της μείωσης του νερού από την ΔΕΥΑΣ, για λογαριασμό του κ. Αγγελίδη.

Πυρά Αγγελίδη σε Χρυσάφη – Φωτιάδη

Η δημοτική αρχή του κ. Χρυσάφη, όχι μόνον δεν υλοποίησε την προεκλογική της υπόσχεση για μείωση της τιμής του νερού κατά 33% στα χωριά, αλλά αντιθέτως αποφάσισε καραμπινάτη αύξηση της τιμής του νερού από 01-01-2022, διότι πρόλαβε και ενσωμάτωσε το ειδικό τέλος 80% στην τιμή του νερού, το οποίο στις 31-12-2021 καταργούνταν αυτοδίκαια.


Από την κριτική του κ. Γρηγοριάδη δεν λείπει και η παράταξη Φωτιάδη καθώς δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά με τη στάση του στο θέμα του ειδικού τέλους 80%.


Ο κ. Φωτιάδης “έσκιζε τα ιμάτια του” για την κατάργηση του ειδικού τέλους 80% σε εποχές μάλιστα, που απαγορευόταν ρητά και κατηγορηματικά από το νόμο η κατάργηση του ή η μείωση του, μας λέει ο Χρήστος και σήμερα κάνει την …πάπια!

Φίλε Πέτρο να περιμένω μια ανακοίνωση και για τα ασημένια βραβεία στον Δήμο Σερρών στα Best City Awards για τα κοινόχρηστα ποδήλατα;

Γιατί για τις κοινωνικές δράσεις του δήμου, δύσκολα θα βγει ανακοίνωση…
Σωστά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ