26/04/2024
15.4 C
Serres

ΔΕΥΑ Ηράκλειας: Το δάνειο των 323.000 θα πάει για τα παλιά χρέη!

O Δημήτρης Τζίκας πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηράκλειας δίνει απάντηση για το δάνειο των 323.000 ευρώ και αναφέρει πώς θα πάει για τα παλιά χρέη της επιχείρησης.

Για την ενημέρωση των δημοτών σχετικά με την δημοσίευση στα νέα του δήμου Ηράκλειας για το δάνειο των 323.000 ευρώ που έκανε ο δήμος για λογαριασμό της ΔΕΥΑ Ηράκλειας ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ διευκρίνισε πως τα χρήματα αυτά θα πάνε αποκλειστικά για την εξόφληση οφειλών της προηγούμενης διοίκησης σε προμηθευτές κ εργολάβους.

Όσον αφορά την αύξηση που βάλαμε φέτος βασικά στο πάγιο, τα χρήματα θα πηγαίνουν στην ΔΕΗ για την ρύθμιση της οφειλής, 1,5 εκατ ευρώ που μας άφησε η προηγούμενη διοίκηση.

Η ρύθμιση της ΔΕΥΑ Ηράκλειας προς της ΔΕΗ είναι για 10 έτη επί 150.000 ευρώ τον χρόνο!

Όσον αφορά την λειτουργία κ την συντήρηση , συνέχισε ο κ. Τζίκας, καταφέραμε με πολύ οικονομία να λειτουργεί άψογα η επιχείρηση κ να πληρώνονται όλοι οι προμηθευτές και η ΔΕΗ και όλες οι τρέχουσες δαπάνες.

Lavera

Ενώ καταλήγει λέγοντας πώς ” έχουμε κ ένα σεβαστό ποσό αποθεματικό για ότι προκύψει να αντιμετωπιστεί άμεσα και πλέον η ΔΕΥΑ Ηράκλειας έχει καθαρό πρόσωπο σε όλους τους τομείς”.

Τέλος και όσον αφορά την υπεξαίρεση μαθαίνουμε από τον ίδιο πως σύντομα η δικαιοσύνη θα απαγγείλει κατηγορίες στους υπεύθυνους…

Και φυσικά συνέστησε λίγη υπομονή καθώς… όλα θα βγούνε στο … φως!


Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Δείτε επίσης.

 

Συνέχισε να διαβάζεις