Στον τύμβο Καστά από το Υπουργείο Πολιτισμού.. Δυο χρόνια “φαγούρα”!

Δεν ξέρω τι συζητήθηκε προχθές στην σύσκεψη μεταξύ του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, του Δημάρχου Αμφίπολης και του Υπουργείου Πολιτισμού για την Αμφίπολη, αλλά έχω την αίσθηση πως καλώς ανεβαίνει το θέμα και οι τόνοι.

Δήμος Αμφίπολης: Με ρυθμούς χελώνας οι εργασίες στο Τύμβο Καστά

Ήδη όλες σχεδόν οι εργασίες στον τύμβο Καστά προχωρούν με ρυθμό χελώνας και επιτέλους κάποιος πρέπει να κουνήσει τα νερά που παραμένουν ακίνητα στην Αμφίπολη, εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

Δεν ξέρω αν φταίει η κακή χημεία μεταξύ Φραστανλή και Μενδώνη, αλλά αυτό που πρέπει να μετρά, ειδικά για εμάς τους Σερραίους είναι το αποτέλεσμα!

Καλώς έστειλε επιστολή στο Υπουργείο Πολιτισμού ο Στέργιος Φραστανλής

Και εδώ οφείλω να πω πως καλώς έστειλε επιστολή στον ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γιώργο Διδασκάλου, ο κ. Στέργιος Φραστανλής, εκφράζοντας επίσημα την αγωνία του για το μνημείο.

Ένα μνημείο για το οποίο μπορεί να μην έκανε τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό όλοι τους στην αντιπολίτευση κάνουν την …πάπια!

Ειδάλλως και ερωτήσεις και παραινέσεις θα είχαμε από την πλευρά τους…

Γιατί όλοι μας θέλουμε πραγματικά το μνημείο αυτό να γίνει επισκέψιμο, έστω και από ασφαλή απόσταση, γιατί αν το καλοσκεφτούμε από τις 12 Αυγούστου 2014, όταν έγινε η πρώτη ανακάλυψη, ήδη έχουνε περάσει σχεδόν επτά χρόνια!

Πως λέμε επτά χρόνια …φαγούρας;

Έ κάτι τέτοιο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here